AFAS consultancy, 
gebruiksklaar inrichten


Consultancy


Software optimaliseert bedrijfsprocessen. Tenminste, als het goed is ingericht en de mensen ermee kunnen werken. Dat is ons uitgangspunt als het gaat om AFAS consultancy!

DifferIT analyseert hoe de primaire bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund en adviseert hoe processen vereenvoudigd en resultaten geoptimaliseerd kunnen worden. 


We zorgen ervoor dat de AFAS producten op de meest gebruiksvriendelijke manier worden ingevoerd. 

Natuurlijk worden de medewerkers ook getraind om efficiënt met de gekozen finance, CRM, payroll, project, of HRM functionaliteit te werken. 


“We adviseren hoe processen vereenvoudigd en resultaten geoptimaliseerd kunnen worden.”

Consultancy


Onze consultants zorgen ervoor dat jij je dagelijkse werkzaamheden zonder verspilling van tijd kunt borgen met behulp van de software van AFAS. Samen richten we AFAS Profit zó in dat de applicatiebeheerder dit op een eenvoudige manier kan onderhouden. Gebruiksklare AFAS Profit, dat is ons doel.

Tijdens de implementatiefase maken we onze AFAS inrichtingsvoorstellen. Hierin bepalen we welke processen op welke wijze in AFAS Profit ondersteund gaan worden. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van de inrichting van een procuratieschema van inkoopfacturen of een compleet functioneel ontwerp van AFAS OutSite.

Nadat we de inrichtingsvoorstellen hebben afgestemd gaan we AFAS software inrichten, stemmen we de tussentijdse resultaten af met de applicatiebeheerder en projectleden en toetsen we de eindresultaten met de gebruikers.

We vinden het erg belangrijk dat de applicatiebeheerder de verschillende AFAS Profit functionaliteiten zelfstandig kan onderhouden en uitbouwen, maar ook dat de eindgebruikers voldoende opgeleid zijn om de AFAS software zo optimaal mogelijk te gebruiken. Daarom staat gebruiksgemak altijd bij ons voorop!


AFAS consultancy voor jouw organisatie


  • Duidelijkheid dankzij de AFAS inrichtingsvoorstellen 

  • Gebruiksklare AFAS producten bij de oplevering

  • De AFAS applicatiebeheerder is voldoende opgeleid

  • Een intuïtief InSite, OutSite en Profit voor de eindgebruikers
of bel

  085 - 065 3615            


Meer weten over onze diensten?

of bel

085 - 065 3615

Werken bij     |     Contact