Jouw succes is ons doel,
AFAS software ons

uitgangspunt


Diensten

Optimale informatie en communicatie zijn essentieel voor een goede bedrijfsvoering en commercieel succes. De bedrijfssoftware van AFAS is flexibel en aan te passen voor elke branche. 

Daarom staat AFAS altijd centraal in onze dienstverlening. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat AFAS biedt.

Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS. 

Projectmanagement


De software van AFAS moet werken zodat jij je business kunt doen. De software levert AFAS zelf. Wij zorgen dat daarvoor én daarna alles werkt zodat de mensen ermee aan de slag kunnen.

Duidelijke afspraken, een haalbaar tijdspad en gefaseerde uitrol: over en weer zullen de verwachtingen helder zijn.

Kortom: je weet wat je van tevoren kunt verwachten en de software doet na de implementatie waarvoor het is aangeschaft. Lees meer >


Projectmanagement


De software van AFAS moet werken zodat jij je business kunt doen. De software levert AFAS zelf. Wij zorgen dat daarvoor én daarna alles werkt zodat de mensen ermee aan de slag kunnen. Lees meer >“We adviseren hoe processen vereenvoudigd en resultaten geoptimaliseerd kunnen worden.”


Consultancy


Software optimaliseert bedrijfsprocessen. Tenminste, als het goed is ingericht en de mensen ermee kunnen werken.

DifferIT analyseert hoe de primaire bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund en adviseert hoe processen vereenvoudigd en resultaten geoptimaliseerd kunnen worden. We zorgen ervoor dat de AFAS producten op de meest gebruiksvriendelijke manier worden ingevoerd.

Natuurlijk worden de medewerkers ook getraind om efficiënt met de gekozen finance, CRM, payroll, project, of HRM functionaliteit te werken. Lees meer >


Consultancy


Software optimaliseert bedrijfsprocessen. Tenminste, als het goed is ingericht en de mensen ermee kunnen werken. Lees meer > 

Applicatiebeheer


Organisaties zijn in beweging, ze moeten anticiperen op trends en ontwikkelingen. Software moet dus ook kunnen mee veranderen en optimaal blijven functioneren.

DifferIT biedt expertise en ondersteuning bij zowel de technische als functionele aanpassingen die nodig zijn. We zijn je aanspreekpunt voor alles waar je tegen aan loopt, zodat jij je dagelijkse werkzaamheden goed kunt blijven uitvoeren.

DifferIT zorgt voor blijvend bruikbare AFAS software met gemak voor de eindgebruikers. Lees meer >


Applicatiebeheer


Organisaties zijn in beweging, ze moeten anticiperen op trends en ontwikkelingen. Software moet dus ook kunnen mee veranderen en optimaal blijven functioneren. Lees meer >


“DifferIT heeft bij tal van
organisaties zowel de functionele
als technische integratie met AFAS software gerealiseerd."

Integratie met andere softwareoplossingen


We begrijpen dat in bepaalde branches aanvullende software zoals planning, ticketing, kassasystemen en project- en personeelplanning nodig zijn om je bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Door die systemen te integreren realiseer je een efficiencyslag zonder handmatig of dubbel werk en wordt de informatie direct beschikbaar.

DifferIT heeft bij tal van organisaties zowel de functionele als technische integratie met AFAS software gerealiseerd.  Integratie met andere softwareoplossingen


We begrijpen dat in bepaalde branches aanvullende software zoals planning, ticketing, kassasystemen en project- en personeelplanning nodig zijn om je bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Door die systemen te integreren realiseer je een efficiencyslag zonder handmatig of dubbel werk en wordt de informatie direct beschikbaar.
Meer weten over onze diensten?
of bel

  085 - 065 3615            


Meer weten over onze diensten?

Werken bij     |     Contact