Onze naam zegt het al:

als het om IT gaat denken en doen wij
het anders, ‘different’

Over ons

Bij DifferIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. AFAS software heeft oneindig veel mogelijkheden en daar valt vaak nog veel meer uit te halen.

Dat is wat we doen en waar we goed in zijn; zorgen dat AFAS software écht bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Of je nu al met AFAS software werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen. 

Sturen en bijstellen voor maximaal rendement en gebruiksgemak
Drijvende kracht achter DifferIT is Tarik El Hamdaoui. Vanaf zijn eerste baan als software consultant al actief in IT business consultancy.

“Een gezonde bedrijfsvoering die bijdraagt aan het succes van een organisatie staat bij DifferIT altijd voorop. Wat mij betreft vormt AFAS software daar de basis voor; als dat goed is ingericht kun je sturen en bijstellen waar nodig. Flexibiliteit is daarbij het sleutelwoord. Continu werken aan verbetering en het durven veranderen van processen vind ik het mooiste wat er is. Samen met mijn enthousiaste DifferIT collega’s werk ik daar dagelijks met veel plezier aan.”

Bij welke AFAS uitdaging kunnen wij je helpen?

of bel

085 - 065 3615

Aangenaam!


Tarik El Hamdaoui

Directeur

tarik@differit.nl


Jody van der Tuin

Marketing & Sales

jody@differit.nl

Jeroen de Looff

Junior Business Consultant

jeroen@differit.nl

Reijer Kleijer

Projectmanager

reijer@differit.nl

Meer weten over onze diensten?


of bel

085 - 065 3615

Meer weten over onze diensten?

of bel

085 - 065 3615


Werken bij     |     Contact