Trotse partner

Trotse partner

We zijn er trots op partner te zijn van gerenommeerde spelers in de markt. Onze kennis en expertise van verschillende systemen en bewezen succes daarin, is ook voor hen een belangrijke toegevoegde waarde. 

Samenwerken betekent bovendien: leren van elkaar, visies en ideeën delen om tot innovatieve concepten te komen.

Die drive en ambitie, gekoppeld aan onze brede ervaring in de culturele sector, maken DifferIT, Yesplan en AFAS software tot kennis- en inspiratiepartner voor cultureel Nederland. 

We weten wat er speelt in ‘theaterland’ en zorgen dat wat extern speelt, intern goed wordt geregeld. 

Yesplan
Doordat de software gegroeid is vanuit de sector kent Yesplan de uitdagingen die er zijn bij het organiseren van evenementen. Hiermee breng je een complexe planning, diverse en uitgebreide rapportages en last-minute wijzigingen tot stand en verloopt alles in goede banen.

AFAS
Alles-in-één pakket: al je administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, van logistiek tot CRM en projecten.

Timewax
Met Timewax beschikken klanten over gespecialiseerde software voor project- en resource planning. We geven ze een instrument om hun performance te analyseren en ervan te leren. Het bespaart ze tijd, versnelt hun projecten en verhoogt de productiviteit.Meer weten over onze diensten?
of bel

  085 - 065 3615  


Meer weten over onze diensten?

of bel 

085 - 065 3615


Werken bij     |     Contact