AFAS projectmanagement,
de sleutel tot jouw succes!


Projectmanagement

De software van AFAS moet werken zodat jij je business kunt doen. De software levert AFAS zelf. Wij zorgen dat daarvoor én daarna alles werkt zodat de mensen ermee aan de slag kunnen. Dat is voor ons AFAS projectmanagement!

Duidelijke afspraken, een haalbaar tijdspad en gefaseerde uitrol: over en weer zullen de verwachtingen helder zijn.

Kortom: je weet wat je van tevoren kunt verwachten en de software van AFAS doet na de implementatie waarvoor het is aangeschaft.


Duidelijke afspraken, een haalbaar tijdspad en gefaseerde uitrol: over en weer zullen de verwachtingen helder zijn. 

Projectmanagement


Ons doel: een succesvol project neerzetten met AFAS software als uitgangspunt. Elk project is anders, maar het draait altijd om overzicht en inzicht. Wij geloven dan ook dat kennis van AFAS projectmanagement alleen niet voldoende is.

Onze projectmanagers zijn in staat om dit te combineren met inhoudelijke AFAS Profit kennis. Hierdoor kennen wij de valkuilen van de AFAS implementatie en dit voorkomt onnodig verlies van tijd en overschrijding van de begroting.

Voordat we van start gaan delen we het project op in overzichtelijke blokken zodat jouw organisatie tussentijds successen kan vieren! Wanneer bijvoorbeeld een gehele AFAS ERP suite geïmplementeerd moet worden delen wij die op in AFAS financieel, AFAS HRM, AFAS projecten en AFAS InSite & OutSite. 

AFAS projectmanagement voor jouw organisatie

  • De combinatie van inhoudelijke AFAS kennis en projectmanagement methodieken

  • Altijd een praktische aanpak die bij jouw organisatie past

  • Een gefaseerde projectaanpak

  • Vooraf inzicht in scope, budget en planning 
of bel

  085 - 065 3615            


Meer weten over onze diensten?

of bel

085 - 065 3615

Werken bij     |     Contact