Bij ons is ruimte voor talent,
lef en plezier!

Bij ons is ruimte voor talent, lef en plezier!

DifferIT is een dynamisch bedrijf met ambitie: we willen sterk groeien. Succesvolle groei die we graag samen mét jou willen realiseren. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en staan open voor die van jou! 

Los van je vakinhoudelijke capaciteiten die per functie of rol kunnen verschillen, hebben we ook op een ander vlak eisen aan onze nieuwe collega’s. Want werken bij DifferIT vraagt om enthousiasme, creativiteit en lef om dingen anders te doen.

Daarnaast hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, hun branche en de daarbij behorende behoeften. Het draait altijd om hen!

Benieuwd hoe het is om in een dynamisch bedrijf te werken waar het ook nog eens heel gezellig is?

Zie jij dit als een uitdaging en een kans om jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder en bekijk onze actuele vacatures.

Consultant

AFAS software


  • Enthousiast en gedreven
  • Proactief
  • Kunnen schakelen op meerdere niveaus in een organisatie
  • 2-3 jaar werkervaring met AFAS implementaties

DifferIT heeft ambitie. Het is een organisatie die sterk wil groeien. We staan aan het begin van ons succes en willen dit graag samen mét jou realiseren. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en staan open voor die van jou.

Jij hebt met jouw kennis en ervaring een goed beeld welke wij kunnen toepassen. Met jouw AFAS expertise lever je gelijk de deskundigheid waar onze klanten op zitten te wachten.


Word jij onze nieuwe collega? Lees de vacature >


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
of bel

   085 - 065 3615        


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

of bel

085 - 065 3615    
Werken bij     |     Contact