Software
optimaal
benutten

Bedrijfsleven

Of je bedrijf nu menskracht of machines levert, aan je dienstverlening zit een enorme hoeveelheid informatie, data, communicatie en planning vast. Met AFAS software is deze content te integreren in één systeem.

DifferIT zorgt dat de verschillende functionaliteiten van AFAS software zoals HRM, payroll, project, ordermanagement, CRM, sales en financieel naadloos aansluiten op jouw bedrijfsvoering. 

De diensten van DifferIT optimaliseren jouw

AFAS software en leveren je het voordeel van:

Eén systeem


Een uniforme invoer van gegevens binnen één systeem voorkomt fouten en versnipperde informatie. Dat scheelt tijd, geld én draagt bij aan een professionele bedrijfsvoering. 


Inzicht en controle


Managementrapportages over uren, offertes, projecten, verzuim of declaraties. Actuele informatie waarmee je in control bent en blijft over de bedrijfsresultaten en bedrijfsvoering. 


Projectinformatie


Budget, urenregistratie, documentatie en planning. Stuk voor stuk belangrijke informatie om het project in de hand te houden. Daarom borgen we al deze informatie op één plek. 

DifferIT's toegevoegde waarde voor jouw organisatie  • Optimaal AFAS beheer en onderhoud
  • Inrichting en integratie van CRM, finance, payroll, project of HRM tools
  • Toegankelijk maken van gedetailleerde managementrapportages
  • Geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software voor de planning van uw medewerkers

DifferIT's toegevoegde waarde voor jouw organisatie


  • Optimaal beheer en onderhoud van AFAS
  • Inrichting en integratie van CRM, finance, payroll, project of HRM tools
  • Toegankelijk maken van gedetailleerde managementrapportages
  • Geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software voor de planning van uw medewerkers

Succesvol geïmplementeerd bij


Onze aanpak
Onze aanpak


Voorbereiding


Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

Implementatie


Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Maar meer dan 16 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DifferIT wat nodig is voor een soepel traject. 

Optimalisatie


Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie blijkt of jij en je medewerkers ermee uit de voeten kunnen.

Integratie met branche software


Project en personeelsplanning


Wil je meer mogelijkheden hebben om je medewerkers en projecten efficiënt en gebruiksvriendelijk in te plannen? Dan is de capaciteit- en projectplanning software van Timewax hiervoor de perfecte oplossing.

WebshopsJe levert goederen en wilt deze via een webshop aan je klanten aanbieden. Dan zit je natuurlijk niet te wachten op handmatig of dubbel werk.

Overige applicatiesWerk je met software applicaties die zo specifiek zijn dat ze niet binnen AFAS ondergebracht kunnen worden? Wij kunnen ze met AFAS integreren! 


       Meer weten over onze diensten?
of bel

  085 - 065 3615  


Meer weten over onze diensten?

Werken bij     |     Contact