Maak software tot succesfactor

Je staat dagelijks voor de uitdaging je passie tot een succes te maken. Of het nu om een voorstelling, zakelijk evenement, concert of wedstrijd gaat, er zijn altijd mensen en middelen bij betrokken. En dus ook processen, calculatiemodellen en kaartverkoopsystemen. 

DifferIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.


DifferIT diensten optimaliseren jouw AFAS software

en leveren je het voordeel van

Eén systeem


Bespaar tijd en geld door integratie van urenregistratie, HRM, facturatie, relatiebeheer en boekhouding in één systeem. Dat werkt prettig, efficiënt en professioneel.


Planning, kassa en ticketing


AFAS software kan worden gekoppeld aan kassa-, planning, of ticketingsystemen. Zo kun je alle processen vanuit geïntegreerde systemen volgen en borgen.


Eenvoudige administratie


Optimale inzet van software vereenvoudigt administratieve processen. Dat levert je niet alleen inzicht en financieel voordeel op, maar ook minder stress

DifferIT's toegevoegde waarde voor jouw organisatieInrichting en integratie van branche specifieke software pakketten ten behoeve van kaartverkoop, commerciële verhuur en sponsoring 

Inrichting en integratie van planningssystemen ten behoeve van events en verhuur van ruimten 

  Inrichting en integratie van CRM, Finance, Payroll, Project of HRM tools  

of bel

085 - 065 3615

Onze aanpak
Voorbereiding


Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen. Wat vind jij belangrijk, welke doelstellingen zijn geformuleerd en hoe wil jij (en je organisatie) werken? Dat is bepalend voor de keuze van de software.

Soms is het plaatje al helder, soms is dat een gezamenlijke zoektocht. Pas als deze basis goed staat, kunnen we verder.

DifferIT is zorgvuldig en praktisch, houdt rekening met mensen en mogelijkheden, terwijl we de vaart erin houden.


Implementatie


Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. De normale processen moeten doorgaan en het project wordt gestart naast de dagelijkse werkzaamheden. Met meer dan 16 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DifferIT wat nodig is voor een soepel traject.

We starten met het maken van een blauwdruk van de uiteindelijke oplossing en delen vervolgens het project op in behapbare blokken. Zo houden we het overzicht, overvragen we niemand en profiteren we van tussentijdse resultaten zodat we tijdig kunnen bijsturen waar nodig.

Garantie voor succes!Optimalisatie


Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie blijkt of jij en je medewerkers ermee uit de voeten kunnen.

Omdat jouw organisatie en omgeving altijd in beweging zijn, kijken we ook hoe je kunt meegaan als er veranderingen optreden in je producten, diensten of klantenbestand.

Zijn er nog processen in je organisatie die verbeterd kunnen worden waardoor je je nog meer op de business kunt focussen?

Implementatie betekent voor DifferIT: 100% optimalisatie van je organisatie en AFAS SoftwareIntegratie met branche software


Horeca kassasystemen


Voor de verkooptransacties in jouw horecagelegenheid heb je de beschikking over een kassasysteem. Deze werkt met diverse betaalwijzen zoals creditcard, pin, op rekening of contant. Deze diversiteit moet ook terugkomen in AFAS Software, zodat de inkomsten op de juiste wijze te administreren zijn. Vervolgens kan dit overzichtelijk en tijdig in de financiële administratie worden opgenomen zonder handmatige invoer. DifferIT heeft de integratie van diverse kassasystemen met AFAS Software succesvol gerealiseerd voor diverse organisaties binnen cultuur, recreatie en sport. 


Ticketing


Of je nu kaarten verkoopt aan eventbezoekers of dagjesmensen die jouw (pret)park of sportlocatie bezoeken, er vindt altijd een betaling plaats. Dit kan op allerlei manieren (pin of contant) en met consequenties voor verschillende administratieve mutaties: denk aan de bruto en netto omzet uit kaartverkoop, de administratiekosten of de garderobekosten die onderdeel uitmaken van de bruto omzet. Deze mutaties wil je uiteraard op een juiste manier verwerken in je financiële administratie van de AFAS Software. Op die manier krijg je op tijd en zonder handmatige invoer, inzicht én overzicht. 

DifferIT heeft de integratie van diverse ticketingsystemen met AFAS Software succesvol gerealiseerd voor diverse organisaties binnen cultuur, recreatie en sport. We zijn officieel partner van Ticketmatic, leverancier van  softwareoplossingen om al je events op een eenvoudige en efficiënte wijze te organiseren en administreren. Ticketmatic heeft in samenwerking met DifferIT een standaard integratie met AFAS Software ontwikkeld die bij vele culturele instellingen in gebruik is genomen. Ticketmatic heeft al een standaard integratie met AFAS Projecten en Financieel.  


Eventplanning


Je bent dagelijks bezig met de kerntaak van jouw organisatie; het creëren en ontwikkelen van een mooi programma of een zakelijk event. Hiervoor heb je eventplanning- en calculatiesoftware nodig. DifferIT is officieel partner van Yesplan, dé softwareoplossing om al je events eenvoudig en efficiënt te organiseren en administreren. Yesplan heeft samen met DifferIT een standaard integratie met AFAS Software ontwikkeld die bij vele culturele instellingen in gebruik is genomen. Wij zorgen dat het technisch juist werkt en procesmatig is aangesloten op de werking van AFAS en Yesplan. 
Yesplan heeft al een standaard integratie met AFAS HRM, CRM, Projecten, Financieel en Facturatie.  


Bedrijven die onze software gebruiken


Benieuwd hoe AFAS Software ook de succesfactor voor jouw organisatie kan worden?