Gestroomlijnde
bedrijfsvoering, 

meer orders en
minder werk

Het allerbelangrijkste voor de handel is een goed gestroomlijnde inkoop, verkoop en facturatie. Dit betekent niet alleen minder handmatig werk maar ook minder fouten. Zo heb jij de verzending van A tot Z goed organiseert. Door software pakketten te koppelen met AFAS software kan je zelfs de looproutes beperken en zo efficiënt orders pikken. 


Ons uitgangspunt is efficiënt werken door het maximale uit de AFAS software te halen. Zo kun je bijvoorbeeld grote verzamelfacturen automatisch opdelen en versturen naar de verschillende deelklanten. DifferIT zorgt voor de  inrichting en koppelingen, zodat jouw medewerkers doeltreffend kunnen werken.  

De diensten van DifferIT optimaliseren jouw

bedrijfsvoering met AFAS software:

Eén systeem


Een uniforme invoer van gegevens binnen één systeem voorkomt fouten en versnipperde informatie. Dat scheelt tijd, geld én draagt bij aan een professionele bedrijfsvoering. 


Inzicht en controle


Managementrapportages over uren, offertes, projecten, verzuim of declaraties. Actuele informatie waarmee je in control bent en blijft over de bedrijfsresultaten en bedrijfsvoering. 


Projectinformatie


Budget, urenregistratie, documentatie en planning. Stuk voor stuk belangrijke informatie om het project in de hand te houden. Daarom borgen we al deze informatie op één plek

De toegevoegde waarde van DifferIT voor jouw organisatie  Optimaal beheer en onderhoud van AFAS

  Inrichting en integratie van CRM, finance, payroll, project of HRM tools

  Toegankelijk maken van gedetailleerde managementrapportages

Geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software voor de planning van jouw medewerkers

of bel  

085 065 3615

Succesvol geïmplementeerd bij

Onze aanpakVoorbereiding


Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen. Wat vind jij belangrijk, welke doelstellingen zijn geformuleerd en hoe wil jij (en je organisatie) werken? Dat is bepalend voor de keuze van de software.

Soms is het plaatje al helder, soms is dat een gezamenlijke zoektocht. Pas als deze basis goed staat, kunnen we verder.

DifferIT is zorgvuldig en praktisch, houdt rekening met mensen en mogelijkheden, terwijl we de vaart erin houden. 


Implementatie


Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. De normale processen moeten doorgaan en het project wordt gestart naast de dagelijkse werkzaamheden. Met meer dan 16 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DifferIT wat nodig is voor een soepel traject.

We starten met het maken van een blauwdruk van de uiteindelijke oplossing en delen vervolgens het project op in behapbare blokken. Zo houden we het overzicht, overvragen we niemand en profiteren we van tussentijdse resultaten zodat we tijdig kunnen bijsturen waar nodig.

Garantie voor succes!


Optimalisatie


Tijdens en na de implementatie zorgen we dat jij en je medewerkers ermee uit de voeten kunnen.

Omdat jouw organisatie en omgeving altijd in beweging zijn,
kijken we ook hoe je kunt meegaan als er veranderingen optreden in je producten, diensten of klantenbestand.

Zijn er nog processen in je organisatie die verbeterd kunnen worden waardoor je je nog meer op de business kunt focussen?

Implementatie betekent voor DifferIT: 100% optimalisatie van je organisatie en AFAS Software.Project en personeelsplanning


Wil je meer mogelijkheden hebben om je medewerkers en projecten efficiënt en gebruiksvriendelijk in te plannen? Dan is de capaciteit- en projectplanning software van Timewax hiervoor de perfecte oplossing. Timewax heeft al een standaard integratie met AFAS HRM, Projecten en Facturatie.

Als partner van Timewax zorgen wij dat het technisch werkt en de inrichting van je planningsorganisatie ook procesmatig is aangesloten op de werking van AFAS en Timewax. 

Webshops


Je levert goederen en wilt deze via een webshop aan je klanten aanbieden. Dan zit je natuurlijk niet te wachten op handmatig of dubbel werk.

Door de webshop aan AFAS te koppelen optimaliseer je het proces waardoor de aandacht niet verloren gaat aan administratief werk, maar écht aan de klanten en de producten kan worden besteed.

DifferIT zorgt ervoor dat jouw webshop zowel technisch als procesmatig wordt aangesloten op AFAS.

Overige applicaties


Werk je met software applicaties die zo specifiek zijn dat ze niet binnen AFAS ondergebracht kunnen worden? Wij kunnen ze met AFAS integreren! Dat voorkomt dubbel werk en een inefficiënt proces.

Dankzij onze AFAS expertise en ervaring met integratieprojecten zijn wij in staat de meeste branche software optimaal te integreren met AFAS. Dat is vaak makkelijker te realiseren dan je denkt. Wij zorgen in samenspraak met jou en de leverancier van de applicatie voor een stabiele en duurzame integratie. 


Meer weten over onze diensten?